Glädjen i att se saker växa

Som ni kanske har förstått så är mitt absolut största intresse bygg och trä. Det är helt enkelt så för att jag älskar det naturliga och råheten i ett naturmaterial som känns äkta och är formbart. Det betyder i sin tur att jag har en stor kärlek och respekt för naturen som helhet och uppskattar det den producerar. Det är bara att titta på alla jordbruk för att inse hur mycket det egentligen är som kommer från våra jordar och som skapar vår mat som gör att vi kan överleva. Hade inte naturen funnits och kunnat leverera som den gör så hade inte heller mänskligheten kunnat existera. Naturen är en mycket kraftfull partner som vi människor har med oss i livet och något som helt klart inte ska underskattas.

Denna kärlek till naturen har gjort att jag gärna planterar så mycket som det bara går. Växthuset som jag har byggt mig är välfyllt av diverse grödor och kryddor och även fast jag kanske använder 30 % av det jag odlar så njuter jag fortfarande av att se dessa växter växa och få liv och framför allt ge frukt. Det är något som helt klart har uppskattas av mor och far, för allt det som jag inte själv tar reda på är de väldigt välkomna att hämta. Det handlar alltså inte om att utfodra mig själv med detta, förklaringen ligger i att jag älskar naturen och tycker om att se saker och ting växa. Ge det en chans ni också så ska ni få känna på en härlig känsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *