Inglasning av altan på G

Ydre är som de flesta vet en inte speciellt stor ort och befolkningen är utspridd. Det är så jag vill ha det och även om det innebär vissa nackdelar vad gäller tillgänglighet och bekvämlighet så överväger fördelarna. En av dessa fördelar är att det är billigare att bo här. Till och med en som jag har råd med sitt eget hus och behöver inte bo i en liten trång lägenhet som i storstadsområdena. Huset är definitivt ett av skälen till att jag stannar kvar här och kommer att göra så till den dag då jag dör. Det är kul att ha ett hus som man kan göra (nästan) vad man vill med. Mitt senaste projekt är att jag ska låta glasa in altanen till sommaren. En inglasad altan känns som en riktigt bra idé. Svenska somrar har ju en tendens att både vara korta och regna bort ibland. Inglasningen löser båda de problemen till stor del.

inglasning

Det verkar inte heller som det kommer att bli så särdeles dyrt att göra det. Jag har kollat med Santex och det beror helt enkelt på vilken typ av glas jag väljer. Nu tänker jag inte gå så långt att altanen går att använda året runt, det kommer bli lite väl dyrt och jag vet inte riktigt om jag tycker det är ärt det. Men även med en billigare typ av glas kommer jag att kunna använda altanen långt in på hösten. Det räcker gott och väl för mig och det är nästan så att jag ser fram mot att det ska bli höst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *