Passionen är det sista som lämnar mig

garagetDet här börjar mer och mer bli en personlig blogg för mig och det känns inte helt fel att det faktiskt blir så. Det är mycket som har med mig att göra när det kommer till hemsidans, eller kanske snarare bloggens, namn. Jag är en person som har levt i detta område en stor del av mitt liv och bygghandel och byggnationer är en stor passion som jag har. Att det dessutom är så att jag drivit ett företag som sysslat med detta i området gör det än mer legitimt för mig att använda mig av denna sida som en personlig dagbok, en historia om mig och mina passioner. Vem vet vad som kommer att hända i framtiden, kanske kommer sidan att få en helt annan betydelse beroende på vad jag tänkt göra i framtiden, men den passion jag känner inför det kommer aldrig att lämna mig, vilket betyder att sidans namn ständigt kommer att vara relevant för mig.

Det finns de som undrar vad jag sysslar med nu för tiden. Mitt allra senaste projekt är att jag köpt ett garage, helt i delar och omonterat. Det är dock ett garage som är väldigt enkelt att montera ihop och sätta upp och ger det perfekta utrymmet för att bedriva hobbyverksamhet, vilket är precis det jag gör. Varje dag avsätter jag många timmar till att bearbeta trä på olika sätt och man kan lätt påstå att jag utbildar mig själv inom yrket. Det känns visserligen bittert att jag inte längre kan köpa mina byggvaror här i bygden, men så länge passionen finns kvar så kommer träflisorna att flyga hejvilt i mitt garage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *